25 Temmuz 2009 Cumartesi

John Frieda İle Yazın Sağlıklı Saçlar




Malumunuz yazın deniz,güneş,klor sebebiyle saçlarımız iyice kurumakta.Zararlı güneş ışınları ile boyalı saçlar renk atıyor, solgunlaşıyor. Oysaki güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte saçlarımızı bu zararlı etkilerden korumak, hatta bakımını, canlılığını ve ışıltısını artırmak artık çok kolay! Bir derginin verdiği hediye olarak saçlarına John Frieda ile bakım yapan Canım arkadaşım AYSEL'İN tavsiyesi üzerine size bu ürünü tanıtmak istiyorum.


Markanın başarılı ürünlerinden olan Frizz Ease Hair Serum Thermal Protection – Isıya Karşı Koruyucu Formüllü Onarıcı Bakım Serumu.

Peki ürünü nasıl kullanacağız?Şampuan ve bakım kreminden sonra havluyla ıslaklığı alınmış nemli saçınıza uygulayın. Fındık büyüklüğündeki serumu avuç içine yaydıktan sonra saçınıza eşit bir biçimde dağıtın. Saçınızı pürüzsüzleştirmek, parlatmak ve korumak için gün içerisinde kuru saça da uygulayabilirsiniz. Saçınızın kalınlığına veya uzunluğuna göre miktarı artırabilirsiniz. Serumu kullandıktan sonra saçınızı durulamayın.
Piyasa Fiyatı 38 TL.
Bu ürünü kullanan Ayselcim dalgalı ve boyalı saçlara sahip.Saçlarını düzleştirse bile dısarı cıktığı zaman hafif bir rüzgarda bile saçların birbirine karışmasından şikayetçi.Birçoğumuz deniz sonrası tuz dolan kuruyan saçlarımızı sert şekilde tarar zarar veririz.Bu ürünü kullanılmasından sonra şikayetleri biten Ayselciğimin yaptırdığı birbirinden trend saçlarla düğün nikah ve gezmelerde adından sözettirir :) Kendisinin üründen elde ettiği memnuniyet şu şekilde;
Saçlar rüzgarlı havada bile karışmıyor ipek gibi dökülüyor.
Boya matlaşmıyor.
Saçın parlaklığı giderek artıyor.

Ben de bazı forumlarda kullanan kişilerin memnuniyetinden ötürü bu ürüne inanıp size tanıtmak istedim.















1 yorum:

ereknur dedi ki...

Ürünün özellikleri çok güzel.Arkadaşınızın deneyip memnun kalmış olması da önemli bir artı tabiki.Çoğumuz bilmediğimiz ürünü almaktan çekiniriz.En kısa sürede denemek isterim.