30 Temmuz 2009 Perşembe

KIZLARARASINDA ÖZEL GÜN PAKETİ KAZANIN!

ilk önce twittere üye değilseniz üye oluyorsunuz



aşağıdaki gibi kızlar arasında logosunun hemen altında follow yazıcak ona basın ve following yazmasını saglayın.

following gurubuna dahil edilmeyi bekleyin
kizlararasinda Following You follow kizlararasinda kizlararasinda's tweets appear in your timeline şeklinde bir mail alacaksınız.
Gruba sizi kabul etmeleri için biraz beklemeniz gerekiyor.daha sonra üstte home yi tıklayın , sag yanda direct messages yazıyor ona tıklayın send ...... a direct message .... olan yerde ok işaretine tıklıycaksınız orada kızlar arasında yazması lazım onu seçeceksiniz.eğer o kısım boş ise following grubuna henüz dahil edilmemişsiniz demektir.direkt mesajdan kızlar arasındayı sectikten sonra hazırladgımız videonun linkini boş kısma yapıştırıcaz.
bunun için başka bir siteye yöneliyoruz
http://bitanesinyaparsin.kizlararasinda.com/ buradan isteklerimizi seçip arkadasımıa gönder dedikten sonra facebook linkleri ve pembe şerit içinde siyah yazılı kızlararasinda adres linki çıkmaktadır o linki kopyalayıp direct message kısmına yapıştırıyoruz.sonundada bir özel istek yazacağız bana kek yapsın yada bana masaj yapsın vb.sende basıp saat 09:00 ile 23:00 arasında saat başı ilk gönderen olmalısınız.
inanın zor değil çok kolay özel gün paketi kazanmayan kimse kalmasın :) isteyenlere ben yardımcı olurum.
bol şans...

6 yorum:

Leylifer dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Leylifer dedi ki...

Merhaba..ben kazanmayı ıstıyorum..(:
Ama pek anlamadım...anlamadıgım kısımda su hanı baslangıcta ''aşağıdaki gibi kızlar arasında logosunun hemen altında follow yazıcak ona basın ve following yazmasını saglayın.''söyle bır yazı yazmıssınız..bu follow yazısı kızlar arasında sıtesındemı yoksa twitter sitesındemı ? bıde twitter ingilizce oldugu ıcın hıcbır sey anlayamadım..turkce sıtesıne baktgımdada olmadı kafam cok karıstı kısacası..(: bu konuda bana yardımcı olurmusunuz lutfen ?

Esra E. dedi ki...

canımmmmmm keşke yardımcı olabilsem ama yarısma bitti 20 ağustos itibariyle:(((((
benim de paketim acılmıs ve içinden peluşum çikolatalaarım alınmıs olarak geldi neyse ki kısa süre içinde telafi edeceklermiş.Bence paket kazanma taleplerinizi orkide iletin umarım dikkate alırlar ve bir güzellik yaparlar.

hedil dedi ki...

Evet yaa...bende az once gordum bıttıgını..ama kızın bırı 21 agustosta yollamıs ve kabul etmısler..pek anlayamadım dogrusu..ama ben yınede bı denıyım..umarım kabul ederler..bu arada ilginiz için teşekkür ederim..(=

Esra E. dedi ki...

rica ederim
takipte olursan yepyeni kampanya fırsatlarını yakalamıs olursun:)

hedil dedi ki...

bak orası doğru..en iyisi diğer kampanyaları beklemek..(: