16 Temmuz 2009 Perşembe

Lady’s Box a Üye Olun Sürprizler Sizi Bulsun

Lady’s Box a Üyelik TAMAMEN ÜCRETSİZ...
Lady’s BOX.com a üye olun, KOZMETİK, BAKIM, SAĞLIK, GIDA, PARFÜM, TEMİZLİK, HİJYEN, MODA v.b ürün, tester ve hediye çekleri ile dolu Lady’s Box kutularınız Ücretsiz Olarak evinize yada işyerinize gelsin . Onlarca değişik markaların YÜZLERCE değişik ürünlerini, testerlarını ve hediye çeklerini TAMAMEN BEDAVAYA alın ve kullanın .
İlk Kutu Gönderimi 1500 Üye Sayısına Ulaşıldıktan Sonra Başlayacaktır...
Lady's Box, ilk kutularını 1500 üye sayına ulaştığında göndermeye başlayacaktır. Kutunuz kargoya teslim edildiği gibi, e-mail adresinize BİLGİLENDİRME MAİLİ yollanacaktır . Bilgilendirme maili size ulaştıktan sonra, 4 İŞ GÜNÜ içerisinde kutunuz adresinize ulaşmaz ise, Kutum Gelmedi linkine tıklayınız ve sayfada ki kutucuğa E-Mailinizi yazarak GÖNDER butonuna basınız . En kısa zamanda kutunuzun nerede olduğu hakkında size bilgi verilecektir .
Anket Sayfasında ki Soruları Yanıtlayın Sürpriz Hediyeler Kazanın...
Lady's Box Kutunuz adresinize geldikten sonra, kutunun içerisinde ki ürünleri kullanın ve Anket Sayfasında ki ürünlerle ilgili soruları yanıtlayın . Siz de her kutu gönderimindeki Sürpriz Ödül Çekilişine katılın ! Süpriz hediyeleri buradan görebilirsiniz .
Hemen Şimdi ÜCRETSİZ Üye Olun !
İlk kutu gönderimi sadece İLK 1500 üyemiz içindir . Elinizi çabuk tutun, HEMEN ÜYE OLUN ! Daha sonraki kutu gönderimlerinden, bir sonraki kutu gönderim tarihine kadar, LADYSBOX.COM a Üye Olan Tüm Üyelerimiz yararlanabilecektir .

http://www.ladysbox.com/index.php

3 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

esroshumsu sağol canım üye oluyorum hemen sevgiler

Esra E. dedi ki...

internet üzerinde sıklıkla düzenlenen kampanyalarından biri henüz yeni yayınlandı blog üzerinde beni kaynak göstererek yayınlarsan çok kişi kazanır böylece :)

ereknur dedi ki...

Ben de katıldım teşekkürler canım.