16 Aralık 2009 Çarşamba

STRAWBERRYNET'DEN ''ULTA MATE STİLA SET''+ HESAPLI ALIŞVERİŞ


YURTDIŞINDANALIŞVERİŞ blogu sahibi sevgili Araştıran'ın yazısıyla haberdar olduğum bu 8li setin tekrar listelenmesi ile 2 tane kapıverdim . Bitmeden alamayanların almasını tavsiye ederim.
İçerisinden özellikle Aydınlatıcı Hafif Renkli Nemlendirici SPF15 50ml 'e sahip olmak istediğim için bu seti aldım.Dahası var.

1)Set %65+%10 luk ekstra indirime sahip.Direkt ödediğiniz ücret 27liraya düşüyor!
2)Bağlılık indirimi ile %3lük ekstra indirim daha eklendi.
3)Siparişi 3 adete çıkarak %5 ekstra indirim daha kazandım.
4)1 adet Joop Homme 75ml edt ilave ederek parfüm için %10 kargo bedeli ödemek zorunda kalmadım.
5)Ayrıca Iraz'dan öğrendiğim bir metod ile siparişlerimi verirken toplam tutarın belirli % oranları kadar siteden siteye değişen  cash back alıyorum sizlerde alışverişlerinizi ebates.com sitesi üzerinden vererek ilk üyelikte 5 $ ve onraki alışverişlerinizde belirli oranlarda geri ödeme kazanabilirsiniz :) Strawberrynet için %3 lük miktar kartınıza veriliyor.

Ödeme Ekranı Görüntüsü İçin Resme tıklayın








Haydi iyi alışverişler....

4 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Batıracaksın kızları :)

RaheL dedi ki...

güle güle kullan.gercekten cok güzel bir set bende aldım.%25 indirim ile aldım.aynı senin gibi çeşitli indirimlerin birleşmesi sonucunda bana 20 tl ye geldi bu set:) bu arada bende ebates olayına girmek istiyorum bayagı alışveriş yaptıgım icin karlı olur.ama ebates ile ilgili hic fikrim yok.ne yapmamız gerekiyor biraz anlatabilirsen cok mutlu olurum..

Esra E. dedi ki...

gülsümcüm,
ebates'e üye ol 5$ üyelik ile kazanacaksın sonra genelde bizim kullandıgımız sitelerden olan fragrancex,cheapsmells ve strawberrynet için güzel oranlarda cash back veriyor üye olduktan sonra arama kısmında örneğin strawberrynet yazarsan tüm güncel indirimleri ayrıca elf veya sephora veya lancome gibi amerika gönderimi yapan diger sitelerinde indirim kuponlarını göreceksin alışveriş yapacagın zaman ebates üzerinden girdin mi bu sitelere alışverişlerden öyle kazanıyorsun seni yönlendiriyor gitmek istediğin siteye :) aklına takılan birşey olursa sorabilirsin.

admin dedi ki...

bu arada ben de bunu ebates olayını Just Makeup'tan öğrendim :)