28 Ocak 2010 Perşembe

KARA DELİK İNSANLARDAN MISINIZ?




Meşhur kara delikleri hepiniz duymuşsunuzdur.

Uzayda koğuşlanırlar ve enerjisi biten herşeyi içlerine çekerler.
Daha acık seçik söylemek gerekirse;uzayın ortasında çevresinde ışık (yıldızlar) dahil herşeyi yutan yuttuklarının nereye gittiği belli olmayan alanlara kara delik denir.

Peki bunları neden kişileştirdik ??

Çünkü çevremdeki bazı insanların da birer kara delik gibi gezdiğine çok kez tanık oldum. Bunların genel özellikleri olumsuz bakış açılarıyla çevrelerindeki tüm enerjiyi iyiliği yutuyor olmalarıdır. Yarınlardan umutları,hedefleri,projeleri,hayalleri olanları gördükçe o insanın enerjisini absorbe (emmek veya soğurmak ) etmek için karsısındaki insanı eleştirir de eleştirir.

Diyelim ki bir hedefiniz var ya da hayata geçirmek istediğiniz iş projeniz sizi yanlış iş yapmakla suçlamaktan tutun da geçersiz gereksiz birşey yapmaya kalkısıyor oldugunuzu utanmadan sıkılmadan gözünüze soka soka konusur.Amaçları özgüveni sarsmaktır,bu kafayla birşey beceremeyeceğimizi bile sezer ileri görüşlü kara delik insanlar.Bütün bu konuşmalar iradesi, hırsı ve kararlılığı yetersiz olan bir bireyi çökertmeye enerjisini bitirmeye yeter.

Bu çekimsel olayın fiziğinde aslında şöyle bir döngü vardır; kara delik yıldızı çökertir ve etrafında ne varsa onları da yutar.ÇEvremizde kara delikleşen insanları da bazı olaylar bu hale getirir ve onların kurbanları da birer kara deliğe dönüşür.

Bu yüzden pozitif iletişim, pozitif yaklaşım ve farkındalık gerçekten beyin işletim sistemimizde otomasyonu düzgün olarak yapılandırılan bir hale getirilmelidir.Kendi içinde mutlu ve çevresine de mutluluk veren bireyler olmak adına önemlidir.


2 yorum:

cingifilli dedi ki...

yakınımda kara delik tipler var:)kaçıyorum:)çok şükür öyle değilim!

Esra E. dedi ki...

Cingifillicim hadi itiraf edelim dünya alem biliyor ikizlerin kararsız oldugunu kendimize kara deliklik yapıyoruz kimi zama ama çevremize mutluluk veriyoruz:))