11 Şubat 2010 Perşembe

FİRMALARDAN / ÜRÜNLERİNDEN ŞİKAYETİNİZ Mİ VAR?

Şikayetvar.com  portalını birçok kez belirli firma-tüketici ilişkileri problemlerinde kullanmıstım genelinde çözüme ulaştım diyebilirim. En komik problemi Turkcell ile yaşamıştım o__O ; 3 ayda bir kapanmasın diye kontör yüklediğim kullanılmayan hattımdan yükleme yaptıktan sonra anında kontörler su gii çekilmişti şikayetim üzerine oluşturulan formda sonuç şaşırtıcıydı meğer CepFlört tarifesine aboneliğim varmışşşşş http://www.emocutez.com  

Böyle birşey mümkün olmadıgı için hattıma kontörlerim geri iade edilmişti. Bu gibi başıma gelen sorunlardan harici olarak bir ürün alacagım zaman bazen bu portaldan şikayetlere bakarım. Kozmetik firmalarına ait şikayetlere baktıgımda tüketici bayanların garip benzetmeler yaparak sorunlarını itinasız ve komik kelimelerle anlatmalarına kahkahayla gülüyorum:) Böyle abudik gubudik benzetmelerle  konusunca firma sanki  haklı oldugunuzu sanacak. Bu üslup yerine mağduriyeti güzel dille ifade etmek eminim karsı tarafı çözüm arayısına itecektir, tabii müşteri memnuniyetine dayalı ticari politika güdüyorsa !



Bende aldıgım OLAY tonikten ötürü 3.gün yüzümde döküntülerle uyanmıstım henüz parfümeriye gitmedim ama giderken yanımda götürmeyi düşünüyorum birara post girerim hakkında.

İlginç kozmetik şikayetleri;

 

1) INGLOT’un Makyaj Malzemelerinden Memnun Kalmadım Ortalama 1 hafta önce Inglot Astoria mağazasından pudra ve far aldım. Pudranın rengini elimde denediler. Özellikle koyu rengi sevmediğimi söyledim. Pudrayı iki gündür kullanıyorum. Suratım Araplar gibi. Boynumla yüzüm ayrı renk.

 
2)Ben Flormar marka bir ruj almıştım. Ara arada bu ruju kullanıyordum. Fakat en son kullandığımda ruju kullanırken dudağımı acıttığını hissettim. Ve birde baktım ki dudağım kanıyor. Ruja baktım rujda sivri bir parçacık dışarıya çıkmış. O parçayı çıkardım cam veya ona benzer bir şey çıktı rujun içinden. Şaka gibi değil mi! Evet, aynen böyle ruju ve çıkan o parçayı saklıyorum.

3) GOLDEN ROSE Fondöten Duvar Boyası Gibi! Mecburen aldığım(Neden Mecbursun ki!) Golden Rose fondöteni kullandım. Yüzümü sulu boyayla boyasam, bundan iyi dururdu. Tamamen yağ ve duvar boyası gibi. Cildimi kabuk kabuk etti.Resmen yüzümde bir katman oluşturdu. Ayrıca yatak çarşafımın üzerine dökülmüştü. Yıkamama rağmen çıkmadı. Çarşaftan bile çıkmayan bir fondöten, yüze nasıl zarar verir bir düşünün.

Önemli Not: Clinique ürünlerine ait o kadar korkutucu, sağlığa ciddi anlamda zarar vermiş şikayetler var ki bunların yanından bile geçmeye hatta gözgöze gelmeye korkar oldum! Muhakkak okuyun.


Bunlar gibi daha birçok şikayet yazılı ilk 3'ü Avon,Loreal ve Oriflame çekiyor .
En şaşırtıcısı ise Tekin Acar Kozmetik'in tüm  şikayetlerle tek tek ilgilenip müşterilerin memnuniyetsizliklerini gidermesi oldu ne Boyner ne Sephora bu anlamda yardımcı olmamıs müşterilerine. Halbuki ticaret satana kadar değil satıs sonrası da devam etmeli daim olabilmesi için bu bilince varıp kalifiye eleman yetiştiren firma sahiplerine teşekkürlerimi sunarım.

7 yorum:

balböcükleri dedi ki...

ane bende clinic kullanırım yahu.şu içinden cam çıkan rujada şaştım

Esra E. dedi ki...

Dikkat et Serpilcim şikayetler çok ciddi ben sogudum tamamiyle :S

Stil Direktoru dedi ki...

Tatlım geri dönüş iyi derlerdi bu site için hala öyle mi acaba?

Esra E. dedi ki...

Site şikayetçi oldugumz firma ile baglantı kuruyor ama firma geri dönmek istemeyip hassasiyet göstermiyorsa sitenin yapacagı birşey yok yalnızca aracı çok faydalı bu bakımdan

Esra E. dedi ki...

Site şikayetçi oldugumz firma ile baglantı kuruyor ama firma geri dönmek istemeyip hassasiyet göstermiyorsa sitenin yapacagı birşey yok yalnızca aracı çok faydalı bu bakımdan

Olcay Turkuaz dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Esra E. dedi ki...

Olcay;Canım herkes bu platformu birbirimize dogru bilgi vermek amacıyla kullansa cok iyi olur firmalar milyonlara iletilen bu falsolarını öyle bir kapatmaya calısırlar ki para için insan hayatıyla oynamaya kalkısamazlar