19 Şubat 2010 Cuma

POSTİŞLERDEN ÖRGÜ TAÇ

3 yıl önce Alsancak'tan bir hevesle aldıgım postişleri 2 kez kullandıktan sonra birdaha hiç kullanmamıstım.
Saçlarım zaten hep uzundu aralarına gölge havası katmak için 4 adet almıstım.
Verdiğim parayı yediğim kazıgı düşününce elime kaç kere geldiyse çöpe atamadım.
Yeni bir coverla çöpe gitme süresini uzatmıs oldum aslında :D
Aldım ördüm uçlarını sabitledim sonrada  taça geçirdim saç rengimle de az cok uyumlu oldu.
Dalgalı saçta veya topuz yaptıgımda kullanmayı düşünüyorum.
Aklımda sacı alında kızılderili şeklinde bırakarak kullanmak da var henüz taç üzerine fixlemedim değişik şekillerde değerlendirmek için.



2 yorum:

yersizdizi dedi ki...

a ben de düşünüyorum postiş almayı. saçlarıma hacim katmak için çok seyrek de:( alsancakta nerden aldın? kaça aldın? ve neden kullanmadın yapay mı duruyo yoksa kullanımı mı pratik değil? çok sordum ama hemşeri kıyağı geçersin artık:)

Esra E. dedi ki...

yersizdizi;Tabiki söylerim ne demek. Alsancak'ta sevinç pastanesinin sol çaprazında tren garı tarafa giden yol üzerinde bir kuaför var yanılmıyorsam fatih filiz optiğin yanındaydı tanesi 12,5 liraydı 3 yıl önce 1 postişin 4 tane almıstım vitrinde peruklar var tanırsın dükkanı. Orda çalışanlar takmıstı hiç kaymamıstı sabit kalmıstı gün boyu saçları güzelce ayırıp takıyorlar tokaları cok sağlam ancak ben kendim takamadım biraz canıdar bir insan oldugum için uğrasmadım sırf sacıma gölgeleme yapmak için almıstım kalitesine göre saçlar var bu orta sınıftı hafif parlıyor saçta daha iyisini doğal olanını ve kullanıslısını almanı tavsiye ederim.