7 Şubat 2010 Pazar

TİYATRO:İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE (MÜTHİŞ)

Sevgilinin müthiş jesti ile uzun süredir mahrum kaldıgım bu tad damağımda müthiş bir lezzet bıraktı.600 kişilik salon tamamen doluydu harika bir atmosferdi.

Nilgün Belgün ve Ali Poyrazoğlu olmak böyle birşeymiş demekki dedim.
Kimi insanlar sahnede büyür ancak bu ikili sahne sonrası izleyicilerine verdikleri değer ve gösterdikleri samimiyetle gerçekten büyük bir insan olduklarını gösterdiler.

Söylemeden altını çizmeden geçemeyeceğim Nilgün Belgün ne kadar güzel ne kadar seksapelitesi yüksek çekici bir bayanmış bayıldımmmmmmm.
Gözlerime inanamadım süzdüm önden arkadan sağdan soldan tüm profillerden kendimi rahatlatmak için vücut korsesi giymiştir dedim sonunda :P

Maşallah ne kadar güzel fiziği çok zarif çok kıvrak hoş bir kadın vesselam Tv ekranı insanı cidden kalın oldugundan kilolu gösteriyormuş farkettim Ali Poyrazoğlu sınıfta kaldı tabi ama oyunculuk adına performansı gayet gayet gayyettt iyi ötesi iyiydi.

Harika bir güldürüydü birbirine gerçek sevgi ve tutkuyla bağlı eşler ayrılsalar da hayatlarına başkaları da girse ebediyette yine beraber olduklarına asla kopamadıklarına şahit olduk.Hayal gücümüzüde çalıştıran bir oyun olması sebebiyle çoooookkk begendim.

Oyuna dair notlar;

Yeşilçam şarkılarından olan Seven Ne Yapmaz şarkısıyla oyun başlıyor ve bitiyor işitenin tüylerini ürpertiyor duygulandırıyor sevgilinin elini daha sıkı tutmayı sağlıyor :)

Leyla bar sahnesinde Sex On The Beach içiyor elinde kadehi öyle zarif tutuyor öyle güzel lıkırdatıyor ki bogazından geçişine damagında içkisini gezdirişini yanaklarından geçişini müthiş bir gerçeklikle oynuyor.

Elinde hayali bir defter tutan Savaş birara koltuğa bırakıyor o sırada başka sözler söyleniyor oyun farklı bir konuma geliyor tekrar koltuga oturacagı zaman oraya bıraktıgı defteri bıraktıgını unutmayarak tekrar eline hayali defteri alıyor müthiş kompozisyon her salisesini yasıyor.

Bulutların tepesine çıkıyorlar Cennetin kapılarının açılması için pazarlıklar başlıyor her sahnede ülke gündemindeki olaylara birer birer değiniliyor Ergenekon olayı, açılımlar,ıslak imza, davos zirvesi atısması Van münüt gerginliği  gündemden herşey iğneleniyor.

Gerçek aşk kazanıyor ve cennete girdiklerinde gönül dostları merhum tiyatrocular oyuncular unutulmuyor tek tek isimler  zikrediliyor ve selamlanıyorlar bu vefalı davranıs örneğini çok takdir ettim.Adile Naşit,İsmet Ay, Necati Cumalı ,Gazanfer Özcan,Sheakespear ismi söylenenlerden bazılarıydı.

Oyun başlarken dijital cihazlarla görüntü ve ses kaydetmek kesinlikle yasaktır diye anons edildi ee bizim insanımız yine kendini gösterdi ne yazık ki. Hemde bir gencin böylesi düşüncesiz gafletinden ben çok utandım. Önsaflar da oturuyorduk oyun sonuna dogru önümüzdeki kız makinesini cıkardı basladı görüntü almaya.Ali Poyrazoğlu'nun dikkatini çekti durum gözleriyle ifade etti bakıslarını çekmeden sanırım düşüncesiz kız sandı ki ona poz veriyor!!!!! Adamcağız Nilgün Belgün'ün konustugu sırada elleriyle kaldır diye uyararak sinirli bir ifadeyle kaşlarını çattı.Ne büyük saygısızlık bir oyuncunun performansına sahne misyonuna...



Hiç yorum yok: