20 Şubat 2010 Cumartesi

YEDİKLERİM,İÇTİKLERİM BENİM GERİDE SİZE KALANLAR...

Bu haftasonumuzda yağışlı geçti kapalı mekanlarda oldugumuz ve arabayla ulaşımımızı sağladıgımız için gezmemize mani değildi şakkır şukur yağanlar hatta trafikte kimin silgeçleri çalışıyor kimin çalışmıyor onları saya saya geldik oyun iştee o__O

Konak'tan İnciraltı'na giden sahil şeridi öyle sisliydi ki bir kasvet çökmüştü İzmir'in üstüne.Tabii bunun da sulu gerekçesi vardıı '' Bugün Smokey (Dumanlı) göz makyajı yaptım aşkito ondan heryer duman içinde'' diye geyiği bilem yapıldı hıhhh ^_^


Birçok kez Çeşme'ye gidip anavatanında kumru yememek gafletine düştüğüm için geçen yaz  Dünya Sörf Kupası yarıslarında gittiğimizde 1.dakika golünü atarak kumrumu yedim:D Çok güzel bir tanısmaydı ne güzel birşeysin sen öyleeeee...Bugün de o hasrete son vermek için İnciraltı Sahilinin en iyilerinden olan Kumrucu Eyüp'te hasretimize son verdik. İzmirliliere tavsiye edilir.





Sohbet sonrası Özdilek'te alışveriş için turladık. Giyim bölümünde cazip indirimler vardı. Abim için ufak tefek birşeyler aldım hediye babında. Bu arada eğer dünyanın en iyi makyaj temizleyicisi Lancome Bi-facil almak istiyorsanız 200ml lik şişe peşin fiyatı 57 liraydı tüm yurtdısı sitelerden daha uygun fiyatlı. internette gördüklerim 125ml 50 lira civarı ama artık almış bulundum . Neyse, EsGökramen biraraya gelince ıvırzıvırsız aburcubursuz saatlerin olması mümkün değil şöyle sanki oradan geçiyormuşuzda görmüşüz aslında almıcakmısız gibi usulca sokulduk cipslere içeceklere son zamanlarda favorimiz Eti Hoş5 çok lezzetli o incecik  gofret şeritlerinde mutluluk lezzet keyif damlıyor :D Aaa bir de ne göreyim reklamlarda görüp merak ettiğim Halley tek lokmalıklar tam karsımda denemek için 1 paket aldım. Ama sonuc fiyasko sevmedim üstüne Eticin'den kıskanılmıs kakao çubukçukları serpmeleri orijinalliğini bozmus.

Uzun yol dönecektik yollarda acıkırız macıkırız mazallah ayagına yolculuk paketimiz sadece şunlardı;

















Alakasız Not: Bu aralar yeme çalışmalarının ıslahı için diyet sezonunu acmak üzereyim o sebeple koşu bandı (:utangacsmile:) arayısındayız (kiloları alırken de verirkende para harcıyoruz) az çok fikir edindik ancak internet fiyatları piyasa fiyatlarından daha karlı kullananlar varsa tavsiye edebileceğiniz modelleri ve kampanya/promosyon haberlerini bölüşürseniz sevinirim.

Adios http://www.emocutez.com

Hiç yorum yok: