8 Mart 2010 Pazartesi

HEP KOZMETİK ALACAK DEĞİLİZ YA!



Önce ki postlarımda Hayat Su'dan e-magazin dergilerine yolladığım yazı ile Arçelik Kettle kazandıgımı yazmıstım 2 gün önce tarafıma teslim edildi ihtiyaç fazlası oldugundan çeyiz operasyonu için muhafaza edilmekte :) Tabi ben bunu o gün geldiğinde kullanır mıyım bilmiyorum o_O (Aslında biliyorum kullanmam. )




Gittigidiyor'da geçen hafta Günün Fırsatı olarak  Beko çaymakinesi akdenizli nickli beko yetkili satıcısı tarafından %60 indirimle 53.90 liraya satışa sunulmuştu. Gerek dış piyasa gerek online satış portalları olsun hepsine kıyasla gerçek bir fırsattı. Ürüne dair memnuniyetlerini ileten kullanıcıların görüşüne güvenerek birer tane benim ve G'nin annesine aldık. 200 adet stoklanan üründen son 100 tanesi sadece 3 saatte satıldı!Uzun bir kargolama süreci bekledikten sonra ürün elimize ulaştı çok beğendik benim ki yine anne tarafından boşver elimin altında yayıntı yapma sana kaldıralım diyerek hizmete açılamadı :) Eğer düşünenler varsa bu modeli tavsiye ediyorum . { BEKO BKK 2110 C TEAPARTY ÇAY MAKİNESİ }


  Bir diğer alışverişi ise BİM marketlerden yapmış bulunuyorum ama  öyle bildiğiniz türden değil :)Bim'in belirli periyotlarla aktüellerinde listelediği ara ara satışa sunduğu ADORE raf kitaplığı görmüşsünüzdür. Fiyatı ve kalitesi arasında dağlar kadar fark olan bir ürün. Forumlarda konuşulan İKEA'da olsa 80 liradan aşağı satılmayacak tipte evimiz için acil ihtiyaç duyduğumuz bir kitaplık.İlçemde ki mağaza da bulamayınca Mail yoluyla ulaştım kendilerine 1 hafta sonra geri dönüş yaptılar yarın semtimizde ki mağazaya başka bir mağazadan ismime rezervli gönderiliyor yubbiiiiii :))

Bu kitaplığı alanlarınız var mı , merak ediyorum fikirlerinizi ?

3 yorum:

Pembe Tatlar dedi ki...

MErhabalar...
Blogumu ziyaretin ve cici yorumun için çok teşekkür ediyorum...
Pastamı beğenmenede çok sevindim:)
Muz dilimleri gerçekten harika bir fikir:)

Sevgilerimle....

Esra E. dedi ki...

bende teşekkür ederim :)

Işıl dedi ki...

bu bim rafından benımde var