21 Mart 2010 Pazar

TÜRKİYEMİN GENÇ YETENEKLERİ

Popping danslarıyla kulaklarımıza ve gözlerimize hitap eden Bilal Avcı & Uğur Karameşe kardeşlerimi tebrik ediyorum. Neticede bir kazanan olacaktı onlarda halkın oylarıyla buna layık görüldüler. Göz yorucu, kontrolsüz hareketlerle dolu veya aşırı doz gerilim içeren danslar yerine çocuksu, duru ,eğlendirici ve zeka ürünü bu dans türüyle bende onları favori görüyordum.Ödüllerini güle güle harcasınlar Facebook sayfalarına tebrikler yağmur gibi yapıyor . Yolunuz açık olsun delikanlılar...

5 yorum:

FFatiHH dedi ki...

valla çok sevindim..en başından benim favorimdi.çOK SESSİZ yetenekler...Ama yetenekleriyle ses getirdiler..başarıların devamı gelir diye düşünüyorm..Çok özgün bir dansaları var..

Esra E. dedi ki...

Güzel yorumun için teşekkürler bende seninle aynı fikirdeyim :)

Narcissus dedi ki...

Ben resmen şok yaşadım o kadar yetenek varken sona Bilal'in ve bu iki taklitçinin kalması benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Tamam bu dansı güzel yapıyor olabilirler ama ilk katıldıkları gün yaptıkları Danimarka birincisinin birebir kopyasıydı. Ben son ikiye kalanların bunu haketmediklerini düşünüyorum. Ama Bilal almış olsaydı da çok şaşırmazdım. Türk halkının gerçeği yumuşak kalpli olduğumuzdan sömürü yapanlara dayanamıyoruz...

Esra E. dedi ki...

Narcissus; Canım Michael Jackson taklitleri de vardı ve begenilerek hatta halk tarafından koruma altına alınarak finale kadar tasındılar ve ilk 3e bile kaldı biliyorsun.Taklit gözüyle bakmak yerine yaptıkları dans türünde iyi olduklarını söylemek daha isabetli olur.Sonuçta popping spesifik bir dans vücut ve mimik hareketlerine dayalı o sebeple bu türü güzel yaptıklarını düşünüyorum.

Narcissus dedi ki...

Tabiki ben zaten MJ taklitlerini de ilk 5'in dışında tutuyorum. Poppy tabiki vücut hareketleri ve mimiklere dayalı ama dansçıların kendi koreografileri olmalı diye düşünüyorum. Bu ikili ilk katıldıkları gün danimarkalıların birebir kopyasıydı. Sonra yaptıklarına bir diyeceğim yok ama ben yine de en baştan kendi özgün tarzlarını ortaya koymalarını isterdim. Yoksa son ki dansları bu tür için başarılıydı.