25 Mart 2010 Perşembe

YENİ SAÇ TONU ; FINDIK KABUĞU ve KUMRAL KARIŞIRSA...

Eveett sonuç karsınızda ilk boyadığımda yalnızca Palette 7.5 Fındık Kabuğuna boyamısken şimdi %50 oranında Palette 7.0 Kumral katarak boyadım. Diğer boyadıgıma nazaran daha sıcak bir ton elde ettiğimi düşünüyorum. Çünkü %100 fındık kabugu saçlarımda ışıltılı turunculuklar oluşturmuştu. Ben bu fındıklı saç rengimi pek begendim. Fotoğraflar Laptopumun kamerasından çekildi makinemin şarjı bitmiş çekemedim gün ışığı gitmeden çekip koymak istedim.

Şimdi efenimm ben niye Palette tercih ediyorum onu izah edeyim;

Schwarzkopf ürünleri olması ve serinin sürekli kendini yenilemesi bakımından benim bu markaya bir güvenim var.
Koleston ve Loreal saç boyası denemelerimde sonuç hep hüsran oldu.
Bu markaların boyaları bende çok cabuk akıyor, ve sacıma nüfuz edip gerçek rengi yakalamam bir o kadar zorlaşıyor.
Palettede ki ısrarcı tutumum boyanın uzun süre rengini koruması ve kutudaki rengi %90 oranında sacımda elde edebilmem ki bu benim için güzel bir kazanç.

Saç boyası için googleyanları böyle alalım bakın görün gözünüz gönlünüz açılsınnn yorum bırakmadan da cıkmayın piilliiizz  >_<
Bu da benden gelsin :)

6 yorum:

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

hııımmmmm kızıl istemiyodun ama sen kuzucum bunlar kızıl gibi duruyo? ama bayıldım az daha bi sarımtrak olaydı iyiydi:) az daha turuncusu gibide kendi saçımı boyatmayı düşünüyorum:)

Esra E. dedi ki...

resimlerde kızılımsı cıkmıs ama gerçekte öyle değil oldukça ışıltılı sanki sarı ve kahve ışıltılar var aktıkca kahveler turunculasabilir ama ara sıcak bir ton oldu tavsiye ediyorum cansucuk :)

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

bende doreyle kumralı karıştıriim diyorum fıstık ya acaba nasıl olur? yalnıııızzzz bu arada fotodaki pozlarada bayıldım wooooww dedim bakınca:)

Esra E. dedi ki...

ihiihiii mersi cicim bana geldiler böyle yandan yandan pc kamerasında poz verirken buldum kendimi :)))) dorenin kızıllıgı daha bol ama kumral hafif koyultur güzel bir ton cıkar diye düşünüyorum. yap yap görelim artık kızıldan korkmuyorum :) fimolarım için de görüşelim cicim

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

3 gündür dedemle uğraşmaktan fırsatım olmadıki.. bu hafta alıcam ama mutlaka..

Bu da Benim Güncem dedi ki...

waşşşş ben pozlara bayıldım yahu:) bu ne tatlım artizmisin:P renk cok şeker olmş kullaışlı seviorum böle hafif dorelik olan kahveleri güle güle kullan canım benim.