17 Ocak 2010 Pazar

SAÇ RENGİ YARDIM (PALETTE FINDIK KABUĞU)

Sevgili Blog arkadaslarım fikirlerinize ihtiyacım var.
Saç boyası seçiminde ikilemde kaldım.
2 ayı geçti saçlarımı boyamamıstım dipler uzayıp boya aktıkça insanların göz zevklerine keder düşürmeyelim dedim daha fazla :D
Orjinal kendi saçımın (koyu kumral) üstüne Loreal Recital Preference 6.1 Ultra Açıcı Küllü Kahve boyamıştım.




Zaten yıpranmıs sacıma bir de açıcı kullandım üstünde turunculaşma yapmaz ibaresine rağmen kızılımsı turunculaşmalar oldu hiç severek kullanamadım :( sonradan o çiğ renk akınca acık kahve tonlarına döndü dün saçımı gören boya uzmanı sacınızda yeşillik var dedi malum açıcı etkisinden ötürü deforme olmuş besbelli.

Şimdi kendime kızıllık içermeyen sıcak bir kahve arıyorum diye sordugumda Palette Saç Boyası 7-5 Fındık Kabuğu ile tanıstırıldım.







Kutudaki renk gibi olacagını düşünmüyorum çünkü kullanan bir arkadasımın önce koyu daha sonra orta bir kahve renk elde ettiğini görmüştüm.
Sizce benim saça gider mi nasıl bir ton elde ederim?
Kullanan var mı?

11 yorum:

cingifilli dedi ki...

canım benim hemen yardıma geldim:))
fındık kabuğu en son boyadığım renk.blogumda saç kısmını bi tıkla orda var.

ilk başta baya koyu oldu(ki benim altta röfleler var)şimdi açıldı.dur senin için yayınlayım 5dk sonra:))

saçında beyazın yoksa garnıer kullan derim.yumuşacık oluyo saçın.ve renkleri çok güzel çıkıyo.8nolu olanıda çok hoş oluyo.açık kahve renk verir sanada.üstündeki sarı yazısına bakma:))kızıllık ta yok!

Suzy dedi ki...

Hmmm, kullanmadım ama saç konusunda pek de aklım ermez benim. Alt zeminin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben risk almamak için sürekli kuaförüme bırakırım kendimi. O kadar ki modeline de o karar veriyor rengine de ve boyanıp boyanmayacağına da. Derler ya insanın bir doktor bir de avukat arkadaşı omalı diye, ben de ekliyorum bence bir de kuaför arkadaşı olmalı. Bende var bir tane:) Benim şahsi fikrimi sorarsan ben sana bakır bir nüans yakıştırıyorum. Bence profesyonel eller değsin saçına. Bu konu kendime güvenemediğim bir konu. Yardımcı olamadım galiba ama artık bakırı sana yakıştırdığımı biliyorsun...Anladın sen onu:)

Esra E. dedi ki...

kızlar ben paletteyi aldım bile bu aksam boyayacagız ancak biliyorum ki kuaför eli değmeden olmuyor beyaz kapatma amaclı boyamadıgımdan önce uçlardan başlıyorum ama niyeyse hep tepe kısmı daha bir tutuyor boyayı sizin tavsiyeniz nedir?

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

tatlım naparsan yap üstler daha bi açık oluyo evde.. belki saçlarının uçlarını daha önce renk açıcıyla açıp öle boyarsan aynı renk olur kuaförler gibi. açmadan boyayınca mecbur diple uç arasında renk farkı oluyo. ben bu rengi severim eğer kızıl-bakır seviyosan harika bir renk. tek dezavantajı çok çabuk dip boyan geliyo:( ama 10 gün herkesin ayyy saç renginiz ne dediğini duyacaksın tabi gerçekten kaş ve yüzüne giderse:) tavsiyem budur:)

Esra E. dedi ki...

@my makeup story;
ben hiç kızıl sevmemm hele bakır aslaaaaa:(( üff kullanmaasam mı acaba :) ilgilenen kız kesinlikle kızıllık içermeyen sıcak bir çikolata olduğunu söyledi eğer kızıl olursa gidip paramı geri isteyeceğim çok ciddiyim:D

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

hehe:) tatlım şimdi seni yönlendirmek istemiyorum ama hafif bakır gibi oluyor:(( zaten resimden bile belli.. ama belki senin taban rengin için daha farklı bir renk olur.. boyadıktan sonra blogunda belirtirmisin merak ederim ben:) yalnızca şunu bil palette boyalar ciddi olarak saçı parlatıyor. rengini sen beğenmesen bile eminim birçok beğenen olucak:)

Esra E. dedi ki...

ayy heyecanlandım :))
annem gelse de boyasak :))
kızıllığı sevdirecek tek boya olursa bu olur diye tahmin ediyorum. belki cok severim:) inş. herkes begenir en cok da ben acık tenliyim oldukça iyi gidebilir :) paletteyi koleston ve loreale göre daha iyi buluyorum cünkü sacımda en az akan en uzun süre kalıcı olan palette olduu forever Palette !

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

aynen! ama ben hergün duş alan biriyim o nedenle boya çok çabuk akıyo bende:( bende şimdi kolestona döndüm ama aklım hala palettede:) hadi bakalım hayırlısı:)

cingifilli dedi ki...

canım saçını merak ediyorum.hadi yayınla:))

Esra E. dedi ki...

yayınlandı şekerim :)

endlessharing dedi ki...

kızlar bende palette natural colors fındık kahvesini gördüm geçende 4.0 numaraydı sanırım.kızıllık olmayan bi kahve istiyorum ama fındık diince kızıllık yada bakırlık olucağını düşündüm.resimde çok güzel duruyo ama kararsız kaldım kullanan varmı.