23 Şubat 2010 Salı

BARE ESCENTUALS KAŞ KİTİ & SCOTT BARNES FONDÖTEN

Son siparişlerim elime ulaştılar. Büyük bir hevesle fotoğraflandı hemen uygulandı :) İnglot'ta Mua hanım tarafından kaş farı uygulattıktan sonra kesinlikle bir kaş kitim olması gerektiğine inandım. Herkese de tavsiye ederim. Genellikle seyrek kaşları dolgun göstermek amacı ile uygulansalar da benim gibi çok açık tenli, kahve tonlarda saç seven ancak koyu renk kaşlara sahipseniz kaş renginizi daha yumuşatmak için tercih edebilirsiniz.İnglot tan alırsanız  tek kaş farı 49 lira + açılı kaş fırçası 25 lira ancak i.d. Bare Escentuals 'i tercih ederseniz kaş sabitleyici şeffaf maskara da dahil olan pakete daha ekonomik fiyattan sahip olabilirsiniz.



Konu mankenim anneme teşekkürler :D İlk uygulamayı kendisinin seyrek kaşlarında denedik hafifçe sabitleyicimizi sürdük fırçamıza azıcık mineral kaş farımızdan alıp uyguladık sonuç güzeldi begendi anniş ^_^



Siparişim içindeki diğer ürünler ise Scott Barness kutusuz kremsi fondöten ismine aldanıp aldıgım şekerleme fondöten beni hüsrana uğrattı tenime göre koyu kaldı rengi ühüüü :'( (Toffee) Pembemsi ve şeftalimsi tonda hoş bir renk sürümü kolay ve ince tabaka gibi durmuyor.


Chanel no:5 parfüm benim değil bir yakınımın siparişiydi kendisine teslim edilmek üzere yarın yola cıkacak .
Şimdilik bu kadar başka alışverişlerde görüşmek üzere :D
Hepinizee bol boll makyajlı günler o__O

2 yorum:

obez ve şişman bir sevgi dedi ki...

annenizin kaşları çok güzel. eminim çok güzel bir bayandır

Adsız dedi ki...

süper olmuş gerçekten ya:S benim de ihtiyacım var kaşlarım hem seyrek hem ince telli^^