7 Şubat 2010 Pazar

KARİYER.NET SEN NELERE KADİRSİN!

Kariyer.net aracılıgı ile çalan bir telefon sonrası çok heyecanlandım.
Heyecanın en büyük sebebi tevaffukların en güzeli olan Sevgili Makyaj Günlüğü blog sahibesi bugünün doğum günü kızı olan Hacer'in işyerinden aranıyor olmaktı :) Hemen  heyecanla görüşmeyi kabul ettim ardından Hacer'e telefon acıp detaylarını konuştuk.

İşin çalışma şekli yüksek lisans tezimi tamamlamama engel olacak full time bir iş olduğu için görüşmeye gidemedim şartları okulumla paralel değildi.
Böyle bir eğitim kurumunda çalışmayı çok isterdim çünkü Türkiye'de tek olan özel bir teknikle eğitim veren bir kurumdu.NLP denilen hayal gücü ve istekleri elde etme amacı ile hayal kuran, çağrışımcı yaklasımla bilgiyi öğrenmeyi sağlayan değişik hafıza tekniklerinin kullanıldığı bir eğitim sisteminin içinde olmak son derece keyif verecekti.Şuan ki okul durumum ne yazık ki buna engel :(((

Biz öğretim kurumlarımızda sol beyin işlevinin (yazma, okuma, matematik, mantık, analiz) güçlendirilmesine yönelik eğitim alıyoruz  ancak sağ beyin fonksiyonları (halay gücü, mizah, yaratıcılık v) okul  hayatımız boyunca körelttiğimiz becerilerimizdir.Bu sebeple böylesi ders veren ve kalifiye eğitmci yetiştiren kurumların artması en büyük temennim.

Hacerciğimin blogumdaki ödüllü soruya yanıt vererek benden hediye kazanmıstı eğer iş görüşmesine gitseydim bugün dogum gününü kutlayıp hediyelerini takdim edecektim :)) Artık haftaiçinde ziyaretine gitmek üzere plan yaptık.
Gönlü güzel arkadasımın dogum gününü kutluyorum güzel yarınlar diliyorum.



7 yorum:

kkkk dedi ki...

kismet degilmis canim daha iyi firsatlar cikar karsina zamanla.muck

zuzu günlüğü dedi ki...

tatlım senin adına çok sevindim umarım daha iyi ve sana uyan ve senin gibi cici bir kızın,eğitim açısından kaliteli bir yerde olman dileğiyle

sevgiyle kal güzelimmm

Narcissus dedi ki...

Herşeyin hayırlısı. Daha iyi fırsatlar çıkar karşına üzülme. çalışırken yüksek lisans yapmak çok zor. benim patronum bu konuda çok anlayışlıydı sağolsun derslere de teze de zaman ayırabilmiştim :)

Esra E. dedi ki...

@Capricemoda; sağol kapriscim inş.hepimize de:)

@zuzu günlüğü; güzel dileklerin için teşekkür ederim dilerim sende istediğin işte hedeflediğinyerde olursun malum kpss seninde hepimizinde basına bela :)

@Narcissus; Eğitim tekniğini öğrenemediğim için şimdilik üzüldüm yoksa iş konumu ve maddi getirisi sebebiyle tezimi aksatmama değecek kadar doygunluk vermeyecekti inş.daha güzel kısmetler cıkar :)

Hacer Sayıner dedi ki...

Esracımm canım benim, her şeyin hayırlısı. Bak tanışmamıza vesile oldu bu durum = )

Hem ben de işten ayrılıyorum, oranın tadı kalmaz =P

Esra E. dedi ki...

Haklısın canım :)
Allah nice güzel tevaffuklar nasip etsin seni tanımak çok güzel.

Hacer Sayıner dedi ki...

Seni tanımak da çok güzel canımcım.
Darısı yüz yüze tanışmaya = )